Quest - Karaktervolle woningen

Terug naar overzicht

huis

2610 Antwerpen Wilrijk

referentie nummer: 3872437
Grond oppervlakte: 1200m²
Bewoonbare oppervlakte: 1022m²
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 5
EPC Score 168 kWh/m²
Unieke Code 648-1
kadastraal inkomen: €6837

Vraagprijs: € 2 750 000

Beschrijving

Statige en architecturale moderne villa nov architect Yves Donck, bouwjaar 2007, op ca 1250 m² grond en ca 1000 m² bebouwde oppervlakte in de onmiddellijke nabijheid van het Park ‘den Brandt’, bestaande uit :

Onderaards: ruime kelders (ca 190 m²) waaronder wasplaats, technische ruimte, wijn-en bergkelder, slaapkamer voor inwoonst met aansluitende douchekamer.

Op het gelijkvloers: majestueuze inkomhal op marmer met gastentoilet en grote vestiaire,  doorgang naar ruime woonplaats met open haard op donkere parketvloer die uitgeeft op terras en tuin, aansluitende lounge of TV-room met doorgang naar hoogwaardige uitgeruste eetkeuken met centraal eiland en aansluitend overdekt terras. Anderzijds ruime inpandige garage voor twee wagens en toegang aan de achterzijde naar prachtig overdekt zwembad in mozaïekuitvoering die eveneens uitgeeft op de tuin. Aansluitend sauna/hammam, regendouche en toilet.

Op de eerste verdieping: Unieke spiltrap op marmer (volgens ‘Guggenheim’ concept) naar  twee verdiepingen met op de eerste verdieping  overloop op massief parket die toegang verleent aan vijf ruime slaapkamers waaronder hoofdslaapkamer met aansluitende dressing en hoogwaardig afgewerkte badkamer aan de achterzijde en groot bureel aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn uitgerust met massief parket ingemaakte kasten en aansluitende bad/douchekamer met wastafel en toilet. Twee slaapkamers  geven uit op groot zonneterras aan de Westzijde.

Tweede verdieping te bereiken via idem trap naar zeer ruime polyvalente dakverdieping (ca 190 m²) op gepolierde betonvloer thans gebruikt als kunstatelier. Douche en WC. Hoge zichtbare nokhoogte en overweldigend daglicht, toegang naar ruim dakterras aan de achterzijde

Mooi aangelegde tuin met volledige privacy en twee ruime terrassen waarvan één overdekt.

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning ja
Bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: ja
Voorkooprecht: nee
Dagvaardingen uitgebracht: nee
Overstromingsgebied niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Quest gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan